close-up of building in Belgium

België

Versterk vandaag uw aanwezigheid binnen de Belgische werkgeversmarkt en trek het beste talent aan.

Onze lokale talentdeskundigen azen erop om de sterkste kandidaten met uw organisatie te matchen, of u nu reeds in België gevestigd bent, of van plan bent uit te breiden.

Onze consultants begrijpen wat vereist is om succesvol te zijn in de belangrijkste Belgische markten: biotechnologie, bouwkunde, farmaceutica en logistiek.

Ons uitgebreide netwerk ondersteunt ons op vlak van marktkennis.

What's your talent acquisition strategy?

Voor werkgevers die nog geen lokale talentpartner hebben kunnen de verschillende gesproken talen in België een hindernis vormen om de juiste kandidaten te vinden. In Antwerpen wordt er bijvoorbeeld Nederlands gesproken maar in Brussel en Wallonië wordt er voornamelijk in het Frans gecommuniceerd.

We spreken deze talen en meer, dus maak je zeker geen zorgen.

Om ervoor te zorgen dat we het beste talent weten aan te brengen gebruikt ons in België gevestigde team gelokaliseerde zoektechnieken. Kandidaten die de shortlist halen beschikken over de juiste mix van professionele en taalkundige vaardigheden, en over de nodige aanleg om waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Hyper lokale zoektechnieken zijn slechts een deel van onze toolkit om nieuwe kandidaten te ontdekken.

Op basis van uw behoeften kan een aangepaste wervingsoplossing worden ontworpen om uw organisatie te helpen concurreren op de Belgische werkgeversmarkt. Om uw organisatie te onderscheiden van andere werkgevers kunnen wij u ook adviseren op vlak van werkgever branding en manieren om uw kandidaat-ervaring te verbeteren.

We wijden ons toe om bedrijven uit Antwerpen, Gent, Brussel, Luik en andere regionale bedrijvencentra in heel België te helpen groeien.

Geniet van lokale en regionale begeleiding betreffende de tendensen in en buiten de Belgische talentmarkt. Ontdek de juiste talentstrategie voor uw organisatie door een kortlopend talentproject met flexibele talentondersteuning via een MSP-oplossing of een full service aangepaste RPO.

Belgium Market Expertise

Uitbreiden naar België?

Bereidt je team zich voor uit te breiden naar België? Partner met ons om meer inzicht te krijgen in de unieke wervingsomgeving van België.

Onze werkgever branding-experten helpen u om uw organisatie te positioneren als een aantrekkelijke werkgever. We helpen u ook strategisch te sourcen om kandidaten aan te trekken en om talent te behouden.

view of people in street in Belgium

Recruitment News and Insights

Start a Conversation

We would love to answer your questions and show you how your organisation will benefit from one of our talent solutions. Contact one of our talent experts or complete the form below for more information.

Reach out to one of our talent experts

Lucy-McBean
Lucy McBean

Solutions Director

Rachel Marshalsea
Rachel Marshalsea

Director, Client Solutions, EMEA

or fill out the form and we'll get back to you

Download our Latest Guide