Netherlands City Landscape

Nederland

Bent u in Nederland gevestigd? Of bent u van plan om uit te breiden? Onze lokale recruitment experts staan klaar om de beste kandidaten met uw organisatie te matchen.

Bij Hudson RPO begrijpen we wat vereist is om succesvol te zijn in de markt waarin u opereert. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan specialisten kunnen wij in elke markt ondersteunen met marketkennis en expertise, van biotechnologie en bouwkunde tot farmaceutica en logistiek. 

Om ervoor te zorgen dat we het beste talent aanleveren voor onze clienten, gebruiken we ons team op locatie, dat op de hoogte is van regionale taalverschillen, sollicitatie procedures en gebruiken.  Het team spreekt de taal, en kent de beste sourcing technieken om top talent aan te trekken in uw beoogde markt of regio.

Bent u er klaar voor om uw recruitment strategie te transformeren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te besreken.

Wat is uw recruitment strategie?

Op basis van uw behoefte, creëren wij een aangepaste en persoonlijke oplossing om u te helpen concurreren op de Nederlandse markt. Om u als werkegever verder te onderscheiden van uw concurrenten, kunnen wij ook adviseren over uw positionering als werkgever en het stroomlijnen van uw sollictatieprocedure en recruitmentstrategie.

Ons team heeft beschikking over gelokaliseerde en specialistische technieken om de beste kandidaten te identificeren en aan te trekken tot uw organisatie. Ons doel is om organisaties te helpen de groei te bewerkstelligen die zij voor ogen hebben, en ervoor te zorgen dat zij profiteren van onze kennis en adviezen. Ontdek wat het beste bij u past in onze verschillende services.

Nederland Market Expertise

Ik wil uitbreiden naar Nederland.

Bereidt uw team zich voor op een uitbreiding naar Nederland/België? Wij kunnen u helpen met inzichten in de unieke banenmarkt en werkomgeving van Nederland.

Maak gebruik van onze strategische expertise om uw positionering als werkgever te verbeteren, nieuwe werknemers aan te trekken, en bestaand talent te behouden.

city photo taken from harbor

Recruitment News and Insights

Start a Conversation

We would love to answer your questions and show you how your organisation will benefit from an RPO solution. Start by selecting your region to speak with one of our talent experts or complete the form below.

Reach out to one of our talent experts

Lucy-McBean
Lucy McBean

Solutions Director

Rachel Marshalsea
Rachel Marshalsea

Director, Client Solutions, EMEA

or fill out the form and we'll get back to you

Download our Latest Guide